Pagini

miercuri, 17 martie 2010

Etnia in Business II (analiza primelor impresii asupra temei)

Analiza comentariilor ce le-am primit, pana acuma, fie personal, fie prin intermediul site-urilor de social media ma face sa spun ca nu exista un astfel de conflict, in cel mai rau caz exista o mica tensiune dar la nivel social si nu la nivel de business.
Am urmarit subiectul in diverse site-uri, bloguri, etc. dar si cei care considera ca exista un "conflict" il vad ca fiind reprezentat de cazuri din viata de zi cu zi, sau de catre un vanzator (si nu antreprenor, manager) care nu doreste sa serveasca (ori nu intelege ce trebuie sa ofere), sau in lumea politica unde este folosit ca si forma de marketing politic pentru atragerea electoratului.
Mi s-a sugerat chiar ca tema este depasita. Din punctul acesta de vedere nu sunt de acord, deoarece ma intalnesc destul de des cu ea in viata cotidiana.
Faptul ca exista fonduri de la Guvernul Ungariei pentru sustinerea antreprenorilor maghiari este considerat un element pozitiv (idee pe care o sustin) si se considera ca statul roman ar trebui sa adopte masuri asemanatoare. Efectul fondurilor maghiare este in Romania si nu in Ungaria (vorbim de firme cu activitate, inregistrate in Romania).
Daca aveti opinii diferite cu privire la ceea ce am scris, va rog sa le impartasiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.