Pagini

miercuri, 10 martie 2010

Gala Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord, editia a 3a da startul inscrierilor in competitie!

In competitie sunt asteptati sa se inscrie autoritati publice locale, asociatii sau fundatii, firme, universitati, scoli, biblioteci, organisme intermediare, retele de informare, grupuri de initiativa, banci, sindicate, mass-media, persoane fizice, alti vectori de informare activi din Regiunea Nord-Vest (judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj) ai caror proiecte au fost finalizate in cursul anului 2009, indiferent de perioada de initiere. Proiectele inscrise in competitia pentru premiile Galei trebuie sa contina o componenta relevanta de comunicare pe teme europene si sa aiba rezultate cuantificabile si demonstrabile.

Mai multe detalii despre competiţia pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord, ediţia a 3a, pe
www.nord-vest.ro şi http://europedirect.nord-vest.ro/

Imi plac astfel de initiative. Pacat ca nu sunt destul de multe si destul de motivante incat sa stimuleze in mod eficient diseminarea informatiilor.
Inca nivelul de informare a populatiei este pe departe departe de eficient. De incercat se incearca, asta nu contest, dar majoritatea habar nu au despre aceste probleme - si ma refer de aceasta data la temele europene.
As vrea sa vad proiectele implementate si care sunt in concurs, sa vad care erau obiectivele lor si care sunt rezultate cuantificabile raportate la acestea. Sa vad raportul rezultat pe obiectiv unul macar supraunitar daca nu mai mare.
Multiplicarea informatiei este o problema actuala, si nu pentru ca nu exista, ci pentru ca se merge pe principiul "din tantar armasar", se denatureaza informatia si de modifica inclusiv esenta acesteia...
Abia astept sa vad cine concureaza..voi nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.