Pagini

vineri, 12 martie 2010

Oportuni de training - Business- Languages

Dupa cum spuneam si in prezentarea mea,in viata de zi de zi lucrez la un Centru de limbi straine (Linguaprof www.linguaprof.com). Cred ca nu trebuie sa prezint cu ce ne ocupam noi, fiecare stie ce este un astfel de centru si ce face.

Scriu acuma ca sa prezint in schimb niste evenimente specializate pe Business, atat pentru limba engleza cat si pentru limba germana. Avantajele participarii la astfel de traininguri sunt binenteles diverse, printre care socializarea in mediul business, acumularea de cunostinte folositoare in meseria de zi cu zi, oportunitatea de a gasi raspunsuri la diverse intrebari etc.

O sa-mi spuneti.. da, dar cu ce sunteti voi mai "speciali"? de ce sa mergem la trainingurile voastre si nu la altele?
Intr-adevar pe piata se gasesc multi competitori, dar daca studiati programele si trainerii veti vedea avantajele: programe special adaptate nevoilor din business, traineri cu experienta, comunicativitate si adaptabilitate. Nu zic ca suntem cei mai buni, nici ca suntem cei mai tari din Romania (desi acesta este obiectivul nostru), astea sunt niste himere ... ceea ce spun eu e ca merita sa participati deoarece vrem sa creem o legatura de contact reciproc, dorim sa facem un "gap analisys" cat mai coerent si sa aplicam rezultatele in cadrul trainingului .Iar asta face trainingurile noastre eficiente.

Alegerea este a fiecaruia, doar suntem intr-o democratie, acuma cat de eficienta este democratia in Romania este de discutat. Dar un lucru este cert, avem o piata concurentiala care duce la perfectionarea permananta a tuturor serviciilor.

Va asteptam

Informatii mai multe depre aceste traininguri gasiti aici:

Business English
http://www.linguaprof.com/news-busioiss_prisiotatioo_skills_io_ioglish_-36

German Business Week
http://www.linguaprof.com/blog/?p=3288

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.