Pagini

joi, 27 mai 2010

Ajutor umanitar pentru Denisa - are doar 4 anisori!

Spune si tu STOP INDIFERENTEI!

http://www.youtube.com/watch?v=fyTee71iaGw

Are doar 4 anişori dar este condamnată să trăiască în lumea umbrelor. Este cazul Denisei, o fetiţă veselă şi cuminte care la prima vedere pare un copil normal. În realitate însă micuţa tîrgumureşeancă s-a născut cu o malformaţie congenitală gravă la ochi, boală care necesită în timp mai multe operaţii costisitoare. Haideţi să punem mână de la mînă şi să o ajutăm pe micuţa Denisa. Spune şi tu stop Indiferenţei
Pentru a se face bine are nevoie de o operatie in Italia.
Deşi medicii italieni sunt optimişti în ceea ce o priveşte, părinţii Denisei se lovesc în acest moment de o singură problemă, banii. Şi asta în condiţiile în care, micuţa ar avea nevoie pentru o primă operaţie, programată la începutul lunii iunie de suma de 4000 de euro, bani de care parintii nu dispun...
Dacă la grădiniţă fetiţa se joacă în voie cu alţi prichindei din acceaşi grupă, în viaţa de zi cu zi Denisa este marginalizată de către alţi copii.

Fetita are nevoie de noi! Cei care doresc sa o ajute pe Denisa o pot face cu o donatie oricât de mică în conturile deschise pe numele său:


• RO 93RNCB0691080454460002 cont BCR
• SV 22608852700 cont BRD


Familia poate fi contactata la nr de telefon 0745758840 (Alina- mama Denisei)


Filmuletul este facut de Prima TV Targu Mures

3 comentarii:

 1. dar pe mine cine ma ajuta?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Raman foarte impresionata cand vad sau aud astfel de cazuri, care nu au cum sa te lase indiferent.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut!

  Vreau să te anunţ că am schimbat bannerul blogului meu ( http://ziyati-fcrb.blogspot.com ). Aş vrea să-l actualizezi şi tu pe blogul tău şi să-mi dai un semn la rubrica "Of topic" de pe blogul meu!


  Merci frumos! Baftă mare! Spor la scris!

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.