Pagini

joi, 6 mai 2010

Drogurile - pro sau contra?

Pentru cei ce au citit mai multe articole de pe blog, cred ca ati vazut ca am tendinta de a prezenta pro si contra o idee. Sau cel putin, prefer sa dau drept de replica tuturor...
Tema... mult discutata in ultima perioada: Droguri legale vs droguri ilegale, droguri sintetice vs droguri "originale"... toate au acelasi efect...
Degeaba spun unii ca nu provoaca dependenta. Nu neg ca spun adevarul.. ceea ce neg e ca pe termen lung ideea in sine da dependenta. De ce? Pentru ca si consumatorii au impresia ca se relaxeaza, ca uita de problemele de zi cu zi, ca ajung in alta lume si piere stresul. Cel putin asta sustin cei care sunt pro.
In ultima perioada, pe Facebook a aparut ceea ce se numeste "Miscarea Antidrog". Miscarea e contra si reprezinta de altfel si conceptia mea. Daunele pe care le aduc drogurile sunt mult mai mari decat impresia aceea de "relaxare" indusa de starea de drogare. Sa nu mai vorbim de supradoza si de cei deja dependenti.
Dupa cum se poate citi si de pe grupul miscarii, Romania ocupa locul 10 din 28 tari europene si, mai mult decat atat, în cazul particular al consumului de etnobotanice, pe locul 4 în Europa cu peste 500.000 de consumatori!!!
E timpul sa tragem un semnal de alarma! E absolut ingrijorator drumul pe care il apuca tinerii din ziua de azi!
Mugurel Surupaceanu (PSD) a initiat legea interzicerii consumului de plante etnobotanice, adoptată de Senat şi Camera Deputaţilor si este promotorul miscarii antodrog.
Haideti sa sprijinim miscarea, sa facem ceva pentru a-i ajuta pe tineri!

Update: http://spunenudrogurilor.com/
Esti blogger? Sprijină şi tu campania Spune NU drogurilor ! , afişază pe blogul, site-ul tău un bannerele de pe site. Este un simplu gest prin care arăţi lumii opţiunea ta! Arata ca iti pasa!

9 comentarii:

 1. Salut multumim ca ne sustii am dori sa vorbim putin noi suntem in facultati le exlicam la oameni cu faptele care le-ai facut meriti sa faci parte din grupul nostru adauga id-ul mihaivoicuro sau spunenudrogurilor sa vorbim mai multe nu acepta acest comentariu si felicitari pentru ceea ce faci,Cu Stima si respect Mihai

  RăspundețiȘtergere
 2. In randul amicilor mei am cativa care consuma chestii usoare, insa nu au dezvoltat nici o dependenta, ba chiar unora relaxarea de moment le face bine pentru ca sunt firi foarte stresate si agitate. Cat despre prafuri etnobotanice sau injectabile TOTAL impotriva!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte buna initiativa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Drogurile creeaza dependenta,o relaxare de moment si doar atat.
  Sunt impotriva lor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Este normal ca orice drog creeaza dependenta si ar fi bine sa nu facem asa ceva, sunt total impotriva drogurilor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Spune-ti nu drogurilor, toate acestea creeaza dependenta.

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.