Pagini

marți, 31 august 2010

Targu Mures Business Days Editia 2

Desi multi ma cunoasteti datorita simpatiei mele fata de PSD, vreau sa va prezint un proiect ce nu are nici cea mai mica legatura cu politica, organizat de JCI Mures.

Ce este JCI Mures (Junior Chamber International Mures)- web site aici?

Suntem o organizatie APOLITICA, formata din tineri ambitiosi. Activam din noiembrie 2009 si urmand misiunea JCI din lume, ne dorim sa contribuim la dinamizarea comunitatii muresene de afaceri. Asftel, oferim tinerilor manageri si antreprenori oportunitatea de a-si dezvolta calitatile de lider si spiritul intreprinzator necesare succesului atat in afaceri cat si in viata.
La nivel international JCI este cea mai mare organizatie pentru tineri lideri si antreprenori. Are peste 60 de ani de existenta, prezenta in peste 6.000 de comunitati locale din 115 tari si peste 200.000 de membri

Ce este Targu Mures Business Days - web site aici?

Dupa succesul rasunator al Targu Mures Business Days organizat in martie 2010, JCI Targu Mures anunta organizarea celei de-a doua editii a evenimentului pe 29-30 septembrie 2010 la Hotel President din localitate.

Acest Business Days se anunta a fi mai impresionant chiar decat prima editie fiind asteptati 800 de participanti din intreaga tara. Acestia vor avea ocazia sa vada “la lucru” peste 30 de speakeri, vor avea parte de 4 conferinte, 6 workshop-uri si multiple oportunitati de networking.

Printre speakerii evenimentului se numara o serie de invitati speciali de la nivel international ca Antony Silard, CEO al Executive Leaders Institute din SUA, Filipe Carrera, Consultant international in marketing din Portugalia sau Harald Lepisk, Speaker motivational Victory Trainings din Estonia.

Printre invitatii speciali din Romania ii amintim pe Marius Ghenea – Presedinte Fit Distribution, Radu Georgescu -Presedinte Gecad, Andy Szekely - Managing Partner AS Training si Mihaela Forgaciu – HR Corporate Director Tiriac Holding.

Alte mari nume prezente alaturi ne noi care vor impartasii din experienta personala:Florin Radulescu, Zsolt Feher, Madalina Uceanu, Mihai Stanescu, Lorand Soares-Szasz, Hedi Hoka, Rodica Lupu, Peter Barta, Nandor Balogh, Emil Nutiu, Calin Stefanescu, Madalina Balan, Bogdan Comanescu, Mihaela Stroe, George Rusu.

Alaturi de ei vor fi invitati din domeniul consultantei in management, resurse umane, marketing si CSR pentru a dezbate aceste teme pe parcursul conferintei.

Avem doua noi teme - CSR si resurse umane - aducem speakeri recunoscuti international si organizam pe langa Business Days alte doua mari evenimente de business din perioada respectiva: expozitia Fabricat in Mures si JCI Gala cu delegatii din 15 tari europene din reteaua JCI.

Preturile biletelor variaza intre 50 si 100 de euro in functie de perioada de inscriere si tipul de bilet (pe o zi sau pe doua), fiind puse la dispozitie si pachete speciale pentru companiile care-si vor trimite angajatii la Business Days.

Mai multe detalii despre eveniment se vor putea gasi in curand pe businessdays.ro, site-ul oficial al evenimentului sau pe site-ul organizatorilor, jcimures.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.