Pagini

miercuri, 8 septembrie 2010

Ajutor pentru suflete nevinovate!

Vin cu solicitarea unui ajutor umanitar, sprijin pentru o sansa.

Campania umanitara va fi sprijinita de sportivii romani, si de fiecare din noi.

84 de sportivi amatori români şi italieni formând 42 de echipe vor alerga la probele de maraton, semi-maraton şi ştafetă din cadrul Bucharest City Marathon 2010 pe 17 octombrie 2010. Perechile de alergători vor parcurge împreună primii 5 km din cursă în semn de solidaritate cu acţiunea umanitară.

Ajută-i în încercarea lor de a obţine fondurile necesare achiziţionării unui echipament medical în premieră în România pentru Spitalul de Urgenţă pentru Copii Maria Sklodowska Curie din Bucureşti!

http://www.42pentruosansa.ro/

Variantele pentru sponsorizare:
1. Devino sponsor:
Tricou personalizat cu logo-ul tau: Cumpără un tricou cu suma de 500 Euro* / tricou, pentru susţinerea cauzei caritabile şi unul dintre alergători va purta tricoul personalizat cu logo-ul tău în cadrul celui mai important eveniment sportiv de masă din România.

2. Alearga
Vino şi aleargă cu noi pentru şansa lor

3. Cumpara un tricou
Cumpara un tricou personalizat
Chiar dacă nu poţi să fii alături de noi prin alergare, poţi să susţii această acţiune cumpărând un tricou inscripţionat cu mesajul “42 pentru o şansă” cu pretul de 50 RON.

4. Doneaza pentru o sansa
Doneaza
Nu poţi sa alergi? Susţine această campanie donând în conturile speciale deschise în acest scop pe numele Asociaţiei Club Sportiv “Ro Club Maraton” la Bancpost, Agenţia Nicolae Grigorescu.

http://www.42pentruosansa.ro/pentru-ce-luptam/

Echipamentul OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM este necesar pentru tratarea nou-născuţilor care suferă de encefalopatie hipoxic-ischemică ( insuficienţă respiratorie la naştere, asfixie, stop cardio-respirator, hipotermie) şi poate ajuta la reducerea afecţiunilor cerebrale, chiar la creşterea şanselor de supravieţuire pentru cazurile grave.

Acest echipament ar fi putut oferi o şansă în plus nou-născuţilor implicaţi în cazuri de asfixie care la momentul actual nu beneficiază de nici un tratament (ex. cazul de la Maternitatea Giuleşti).

Crezi ca e prea mult pentru a da o sansa?

O initiativa Ro Club Maraton.

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.