Pagini

vineri, 28 ianuarie 2011

Proiect social "42 pentru o sansa" implementat

Despre 42 pentru o sansa
In una dintre postarile mele anterioare (http://ilarianajors.blogspot.com/2010/09/ajutor-pentru-suflete-nevinovate.html) va prezentasem un proiect initiat de Clubul RoClubMaraton din Bucuresti care a avut ca scop achizitionarea, in premera in Romania, a echipamentul OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM. Acesta este necesar pentru tratarea nou-născuţilor care suferă de encefalopatie hipoxic-ischemică ( insuficienţă respiratorie la naştere, asfixie, stop cardio-respirator, hipotermie) şi poate ajuta la reducerea afecţiunilor cerebrale, chiar la creşterea şanselor de supravieţuire pentru cazurile grave.

Acum vreau sa va spun ca aceasta campanie a ajuns la final, cu sprijinul alergatorilor de la club, dar si a sponsorilor si donatorilor.

Campania de caritate "42 pentru o sansa" organizata de Ro Club Maraton s-a incheiat intr-un mod fericit: banii pentru aparatul medical au fost stransi, iar acest echipament exista deja in sectia de terapie intensiva pentru nou-nascuti a Spitalului "M.S. Curie", Bucuresti.

Mai multe detalii, inclusiv imagini cu aparatul achizitionat, puteti vedea aici

Felicitari RoClubMaraton! Ati aratat ca se poate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.