Pagini

marți, 1 mai 2012

1 Mai muncitoresc

Buna dimineata!
Stand si "navigand" (asta ca sa fiu si eu ca cei plecati la mare sau in concedii) pe facebook, am observat reactia unor persoane de comparare a zilei de azi cu comunismul - in special privitoare la campaniile 1 MAI - BACK TO WORK, chiar si campania de la noi “Împreună pentru viitor, împreună pentru locuri de muncă!” 1 MAI 2012 - Tirgu Mures.
Sarbatoare internationala a muncii, a tuturor celor care isi castiga painea pentru ei si famiile lor, este denigrata prin asimilarea cu actiunile desfasurate pe vremea comunismului. Zilele acelea au trecut, trebuie sa ne uitam spre viitor - spre viitorul nostru!

Sarbatorita inclusiv de Google, este Ziua internationala a Muncii, cu o traditie de peste 100 de ani.
Decat sa o denigram, hai sau sa o sarbatorim, sa nu uitam scopul ei si sa spunem: Avem nevoie de locuri de munca! Avem nevoie de un salar decent! Avem dreptul la o viata normala economic!

Indiferent cine esti -muncitor, student sau elev_ viitor muncitor, pensionar- nu uita ca azi e sarbatoarea fiecaruia care a pus umarul la munca, care si-a varsat sudoarea lucrand, care se gandeste cum sa puna o bucata de paine pe masa. Indiferent de culoarea politica, e ziua tuturor! Hai sa o sarbatorim impreuna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.