Pagini

vineri, 21 septembrie 2012

Ai da "like" la orice pe Facebook?

O noua tendinta apare puternic in trend pe Facebook. Nu ca nu ar fi existat si pana acuma, dar in ultima vreme pare tot mai prezenta. Si anume...like la poze, comentarii, in cazurile cand nu isi au locul.
Cazuri in care spun ca e aiurea sa se dea like pe Facebook, dar totusi apar (astea imi vin acuma in minte):
- moare o personalitate, se posteaza mesaje de condoleante, gen RIP, etc.
- poze cu animale ranite/maltratate
- poze cu persoane maltratate
- modificari de status relational de genul "intr-o relatie" la "singur". Cu toate ca poate unele persoane se bucura pe ascuns, de obicei, nu prea cred ca o persoana proaspat despartita de iubit/a e cea mai fericita fiinta 
- poze cu accidente rutiere sau naturale, sau care oricum sugereaza asta.


Mai rau decat atata, imi par de prost gust cazurile in care apar comentariile celui ce posteaza la astfel de poze, de genul "like si share daca...". Chiar daca dupa acel "daca" sunt lucruri care sustin o schimbare pozitiva (ex: "like si share daca esti si tu impotriva maltratarii", "like si share daca esti de acord cu campania impotriva.."), mi se pare ca in momentul in care dai like la o poza cu atrocitati e ca si cum ai sustine asta.

Consider ca e normal sa se comenteze, sa se dea share cu mesaje negative, etc., dar like?...am indoieli in privinta asta..Un comentariu:

  1. Asa este. Cum sa dai Like, la o poza sau la o stare de fapt(postata), care te ingrozeste????Este total absurd!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.