Pagini

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Ce usor e sa ii judeci pe altii


Context: un filmulet cum o fata din Braila o terorizeaza, injura, scuipa si bate pe o alta colega din cauza unui baiat. Denumire " Scene socante la Braila Eleva umilita in ultimul hal de o alta fata". Sursa : vplay

Nu pot sa nu ma mir de reactiile aparute la filmulet.

In primul rand, e clar, fata atacatoare ar trebui sesizata la organele competente si aplicate masuri corective corespunzatoare. Si nici fata care face filmarea nu cred ca e cu mult mai ok, doar sta si filmeaza. :) Si apoi pune pe net..


Principalele comentarii aparute:
 - injuraturi ca la usa cortului. Adica, se critica fata atacatoare cu denumiri, injuraturi si alte asemenea ( sute de astfel de mesaje)
 - se vorbeste de educatia tinerilor dar si se pune cate o injuratura pe acolo [trebuie demonstrat gradul de educatie si cultura cu care se compara]
 - reactia de tip: cineva sa o bata pe aia. Intrebarea mea.. oare chiar s-ar rezolva ceva daca si atacatoarea ar lua o bataie sau cineva ar "baga-o cu capu in buda" (!) ???
 - reactia de tip "ce fraiera e aia ca sta sa ia bataie, in locul ei ii dadeam eu cateva". In primul rand nu stie nimeni care e conditia fetei, de cat timp o terorizeaza, daca nu a mai luat bataie de la aceiasi fata inainte, etc. A judeca pe cineva e simplu, a te da mare ce tare ai fi tu in contextul ala nu mi se pare ceva chiar normal... (din punctul meu de vedere fata nu gresise cu nimic)

Acum, lasand la o parte toate  comentariile aparute, ma intreb care va fi reactia organelor abilitate, inclusiv a conducerii scolii. Asemenea cazuri au fost si vor fi intotdeauna. Sper doar sa existe si o rectie si o pedeapsa corespunzatoare la astfel de comportamente.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.