Pagini

luni, 8 octombrie 2012

JCI Cluj: Innovate Networking.La golf!

Un nou proiect nonconformist marca JCI!


Ştim cu toţii că marile afaceri pornesc într-un mediu informal şi de aceea JCI Cluj vrea să vă provoace la un nou mod de a face business networking: la golf!

Vă propunem o zi de relaxare şi networking alături de oameni interesanţi, în care veţi avea ocazia să descoperiţi puţin din tainele golfului şi chiar să-l practicaţi.

Când? În 21 octombrie 2012, începând cu ora 10:30, până când ne simţim bine :)

Unde? La terenul de golf Claudiopolis din apropierea Clujului (ieşirea spre Apahida)

Costuri? Pentru membri activi JCI 60 lei, iar pentru invitaţi 70 lei

Ce acoperă acest cost? Accesul pe terenul de golf, încălzirea, ore de iniţiere alături de un antrenor de golf cu mulţi ani de practică şi pasiune pentru acest sport, cafea şi bufet suedez de întâmpinare, precum şi un copios gulyaş la ceaun pregătit de gazdele noastre de la terenul de golf Claudiopolis.
Bauturile se vor comanda la barul clubului de golf Claudiopolis şi se vor achita individual de către fiecare participant.

Programul zilei:
10:30 - 11:00 Sosirea participanţilor, cafea şi bufet de întâmpinare
11:00 - 14:30 Iniţiere în tainele golfului şi practică
14:30 - 15:30 Gulyaş la ceaun
15:30 - 18:00 Competiţie de golf şi premiere, relaxare la poveşti

Din cauza timpului şi a naturii activităţilor, locurile sunt limitate la 60. Aşa că vă invităm să va înscrieţi ACUM prin completarea formularului de înscriere de la linkul următor:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dGRqYm1ZUEx4TDlGV1AyVW5BMGJUdVE6MQ#gid=0 urmând să primiţi apoi un email referitor la modalitatea şi termenul limită de plata a taxei de înscriere. Doar în urma achitării taxei de înscriere locul dumneavoastră este confirmat şi participarea dumneavoastră sigură la Innovate Networking!

Dacă sunt întrebări sau aveţi nelămuriri ne puteţi contacta!
Teodora Cheţan: 0740668582
Andreea Pârvu: 0740969878
Alina Ocrainiciuc (financiar şi indicaţii aces teren golf în special): 0740542532

Vom reveni în apropierea evenimentului cu ultimele detalii şi menţiuni referitoare la vestimentaţie şi acces la terenul de golf.

În caz de vreme rea, evenimentul se va anula (decizia va fi luată vineri înainte de eveniment - 19.10). În acest caz taxa de înscriere va fi returnată 100% fiecarui participant.

Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.