Pagini

marți, 29 octombrie 2013

Diana Gal - 1000Balkan Charity Challenge (Bucharest - Sofia - Bucharest)

Cine poate sa o sustina pe Diana Gal pentru o cauza nobila?
O mica donatie sau doar un share pe facebook poate face o diferenta!


Imi iau inima in dinti si pornesc la o cursa care clar imi va testa limitele :)
Am ales sa sustin cauza Help Malin - www.helpautism.ro
Asociatia Help Malin a fost fondata in anul 2010 in urma experientei personale a fondatorilor care au luptat pentru a-si scoate propriul copil din "ghearele" autismului. Impulsionati de persoanele care i-au sustinut si de provocarile intampinate in calitate de parinti in incercarea de a gasi solutii pentru recuperarea propriului copil, au demarat activitatea de misionariat pentru constientizarea autismului si a consilierii si sprijinirii in programul de recuperare a mai multor copii si familiilor lor. 
VIZIUNE
Orice copil merita sansa la recuperare si orice parinte merita sprijin, fiindca niciunul dintre ei nu poarta vina existentei autismului in viata lor!
MISIUNE - Ajuta un copil sa inteleaga lumea noastra!
Cresterea gradului de constientizare a autismului in randul populatiei, sustinerea permanenta a programelor de diagnostic precoce, incepand cu varsta de 1 an, si a interventiei timpurii prin includerea copilului cu autism in program terapeutic personalizat, singura sansa la integrarea lor in societate.
- See more at: http://1000balkan.com/en/challengers/view?hash=929eb493e2604360938571f8c5c6cae9165b3d07#sthash.RGNc7XR9.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.