Pagini

vineri, 25 octombrie 2013

JCI Targu Mures va invita la Eveniment de Public Speaking - 30 octombrie, 18.30, Biblioteca Judeteana

Club de Public Speaking - JCI Targu Mures 2013Pentru cei ce ma cunosc bine, stiu cat de mult mi-am dorit acest proiect, fiind de suflet. Acesta si este unul dintre motivele pentru care regret din toata inima ca nu am cum sa ajung la eveniment si multumesc echipei  JCI Targu Mures pentru munca depusa si organizarea evenimentului.

Infiintarea unui club de Public Speaking JCI in Targu Mures este un vis de-al meu izvorat din problemele întampinate in dezvolarea personala. Am spus intotdeauna ca nu am avut ocazia sa exersez vorbitul in public, fapt devenit in timp o scuza pentru a evita sa o fac.

Dar acum nu mai este asa, JCI Targu Mures ofera tuturor posibilitatea de a invata si exersa arta vorbitului in public.
Evenimentul pe care propunem face parte dintr-un proiect mai larg JCI Targu Mures, acela al Clubului de Public Speaking ce urmeaza a organiza in mod constant altfel de evenimente, dedicate tinerilor doritori sa se dezvolte personal.

Junior Chamber Internaţional – JCI, este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, apolitica, având peste 115 organizatii nationale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 si 40 ani, cu filiale în peste 6.000 comunitati locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI impartaseste covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi insine mai buni. Cautam solutii pentru problemele din comunitatile noastre, croite pe baza caracteristicilor acestora, pentru a construi o lume mai bună si creand astfel impact global. Invitatie de participare

– Cand ai invatat ultima data un lucru nou si util?

Un vechi proverb chinezesc spune ca "Invatatura este comoara care isi urmeaza oriunde posesorul."
Noi, echipa JCI Targu Mures, credem in nevoia de a invata lucruri noi si de a deprinde noi abilitati.
Tocmai de aceea, dupa organizarea primelor doua editii Targu-Mures Business Days, a conferintei de Finante si Fiscalitate, a evenimentelor de Business Networking, a sesiunilor de Know How Fest si a Serilor de Dezvoltare, ne-am propus sa continuam cu un Club de Public Speaking.

Cu o experienta de peste 15 ani, jurnalista Ioana Roman va deschide prima editie din 30 octombrie ce va avea loc la Sala American Corner din cadrul Bibliotecii Judetene, incepand cu ora 18:30.
Pe parcursul celor 2 ore, Ioana Roman ne va impartasi experiente din activitatea sa si ne va da sfaturi utile pentru a ne imbunatati abilitiatile de vorbit in public. Incurajam dialogul deschis, astfel fiecare participant va avea posibilitatea sa puna intrebari sau sa ceara sfaturi.

Te intrebi daca tu poti participa?

Desigur! Orice persoana, indiferent de varsta, ocupatie sau nivel de educatie poate participa.
Insa, vrem sa vedem in tine dorinta de a te dezvolta profesional si de a afla lucruri noi care sa te ajute in activitatea ta.
Intrarea este libera, echipa JCI te asteapta cu noi idei, entuziasm si speakeri de la care cu siguranta avem de invatat!
Presedinte 2013 - JCI Targu Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.