Pagini

luni, 3 noiembrie 2014

Cursuri gratuite cu sprijinul Hotelului Hilton Sibiu prin POS DRU 6.2
Cursuri de formare profesionala - GRATUITE

Proiectul „Sprijinirea grupurilor vulnerabile pentru participarea pe piata muncii cu sprijinul SC PALACE DUMBRAVA SRL”(Hilton Sibiu), sustinut din fonduri europene, va ofera posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de formare profesionala continua.

S.C.Palace Dumbrava S.R.L., firma cu vechime si traditie in industria hoteliera, atat pe piata locala, cat mai ales pe cea internationala, prin semnarea contractului de franciza cu Hilton International, devenind astfel al doilea Hilton din Romania.


Proiectul se desfasoara la nivel national si vizeaza pregatirea in urmatoarele domenii: lucrator in alimentatie; camerista; agent de dezinfectie, deratizare, dezinsectie; agent de curatenie cladiri si mijloace de transport.
Proiectul ofera participantilor sustinerea necesara pentru dezvoltarea perofesionala si personala, printr-un program integrat de formare, informare si consiliere.


Data limita de inscriere pentru proiect (etapa I) este 15 noiembrie 2014.
Criteriile pentru inscrierea participantilor sunt urmatoarele:
1. Persoanele trebuie sa faca parte din unul din urmatoarele grupuri vulnerabile: persoane de etnie roma; persoane cu dizabilitati; femei; tineri care parasesc sistemul de stat de protectie a copilului.
2. Nivel de scolarizare: absolvent de gimnaziu
3. Varsta minima 16 ani, varsta maxima 60 femei/ 65 ani barbati.
Documente necesare inscrierii in cadrul proiectului:
- copie CI/BI;
- copie certificat de nastere;
- copie certificat casatorie/divort (daca este cazul);
- copie diploma de studii ce atesta ultima forma de invatamant ;


Restul documentelor aferente inscrierii in proiect vor fi completate ulterior, conform unei programari stabilite de echipa proiectului.
Candidatii acceptati pentru inscriere vor fi informati prin e-mail sau telefon cu privire la perioada si locatia derularii programarilor.
Inscrierile la cursuri se fac pe adresa de e-mail: hiltonsb_posdru@yahoo.com.
Dupa absolvirea cursurilor se elibereaza un certificat de calificare acreditat ANC.

„Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane”, DMI 6.2 Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii - „Investeste in oameni!”. (Website program http://www.fonduri-ue.ro/posdru/).


Inscrierile in judetul Mures se vor face in perioada 18-19 noiembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.