Pagini

luni, 27 februarie 2017

Gânduri risipite (27.02)

Exista persoane în viața fiecăruia care "apar" in diferite momente, fata de care indiferent cat te-ai îndepărta, viața te aduce aproape la momentul care trebuie. De multe ori nu înțelegem initial de ce, poate pentru noi sau pentru ei...
Ne place sa credem că ne controlam singuri viața, dar fiecare greutate sau bucurie vine atunci când suntem noi pregătiți să le ducem.
La fel, fiecare om are importanta lui in momentele decisive din viața noastră dar NICIODATA fericirea noastra nu tine de oamenii din jur, doar de noi insine.
De multe ori ne simțim jigniți, atacați, furioși, dezamăgiți, orgolioși și ne umplem sufletul de frustrări și uitam sa iubim.
Iubirea poate avea diferite forme, de la a iubi un sentiment, a iubi o persoana ca prieten sau dragostea față de un partener (împărtășită sau nu). Întotdeauna iubirea aduce lumina in suflet, indiferent de forma ei.
Trebuie să luăm oamenii din viața noastră așa cum vin ei, să nu mai reflectăm etichete, prejudecăți, vise ale noastre asupra cum vrem să fie ei ci sa ii luam așa, cum sunt în mod real (cel mai greu lucru posibil).
Nu vom fi niciodată fericiți daca nu încercăm să visăm permanent la o zi de mâine mai buna și să ne bucurăm: de timpul petrecut cu oamenii dragi, frumusețea unei flori, a unei raze de soare, un gest făcut cu dragoste sau un gând bun.
Restul, toate vin la momentul potrivit, cu rolul lor. Treaba noastră e sa nu ne fie frica sa luam decizii, să lasam cale deschisa lucrurilor ce vin și să nu privim cu ură la ziua de maine iar fiecare piesa de puzzle se aseaza in timp la locul ei...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.